AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının oturarak namaz kıldığını görmek

Kahve falında başkasının oturarak namaz kıldığını görmek

Kahve falında başkasının oturarak namaz kıldığını görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, eline büyük paralar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının oturarak namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıklarıyla ilgilenmeyi veya diğerlerinin hayatlarını kendinizle kıyaslamayı bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında namazı oturarak kılmak zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının oturarak namaz kıldığını görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında oturarak namaz kıldığını görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının namaz kıldığını görmek durgun giden işlerin açılacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet eder.

Kahve falında farz namazı kılmak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocanın namaz kıldığını görmek çok büyük kazançlar getireceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birisiyle namaz kılmak dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin namaz kıldığını görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir