AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın namaz kıldığını görmek

Kahve falında kocanın namaz kıldığını görmek

Kahve falında kocanın namaz kıldığını görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler esnek olmayabilirler.

Kahve falında kocasıyla namaz kılmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının namaz kıldığını görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kocanın namaz kıldığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, kendisi ile gururlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ters yöne namaz kılmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kıbleye arkası dönük namaz kılmak imkânlarının azalacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına inanılır.

Kahve falında hamamda namaz kılmak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, bir yandan cenaze olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabede akşam namazı kılmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık namaz kılmak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir