AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının intiharını görmek

Kahve falında başkasının intiharını görmek

Kahve falında başkasının intiharını görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ev taşımaya, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının intiharını gördüyseniz:

  • Bir yolculuk düşünüyorsanız bunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında birinin intihara teşebbüs ettiğini görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının intiharını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında intiharı eden birini görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına tabir olunur.

Kahve falında intihardan kurtarmak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında intihardan kurtulmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının intiharını görmek ruhen rahatlığa erileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında intihara kalkışmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına delalettir.

Kahve falında birini intihardan kurtarmak sermayesinin harcandığına değeceğine, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir