AnaSayfa / Genel / Kahve falında intihardan kurtarmak

Kahve falında intihardan kurtarmak

Kahve falında intihardan kurtarmak aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, bolluk içinde yaşanacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında intihardan kurtarmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bir kişiye yaklaşımınızı değiştirmeniz daha olumlu sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında intihardan kurtarmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini intihardan kurtarmak ruhlarına mevlit okutacağına, kendisini mutsuz edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin intiharını duymak dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında intihardan kurtulmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında intiharı düşünmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında birinin intihara teşebbüs ettiğini görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında intiharı etmek büyük borçlara girmeyeceğine, mal ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin intiharını görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir