AnaSayfa / Genel / Kahve falında intihara kalkışmak

Kahve falında intihara kalkışmak

Kahve falında intihara kalkışmak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında intihara kalkışmak gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Kahve falında intihara kalkışmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında evlenmeye kalkışmak karlı işler yapacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin intihara teşebbüs ettiğini görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında intiharı görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının intiharını görmek huzurunu yerine getireceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının intiharını görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında intihardan kurtarmak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin intiharını görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir