AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının hakkında konuşmak

Kahve falında başkasının hakkında konuşmak

Kahve falında başkasının hakkında konuşmak işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, nimet ve berekete ereceğine, başarısının yükseleceğine, yanlış kararlar vereceğine, itibarının ve makamının artacağına inanılır.

Kahve falında başkasının hakkında konuşmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Kahve falında birisi hakkında konuşmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının hakkında konuşmak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin hakkında konuşmak sorunlarını çözeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlilik hakkında konuşmak maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare hakkında konuşmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında sınav hakkında konuşmak bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaşama sevincine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölü biri hakkında konuşmak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin hakkında konuşmak atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir