AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin hakkında konuşmak

Kahve falında ölmüş birinin hakkında konuşmak

Kahve falında ölmüş birinin hakkında konuşmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin hakkında konuşmak gördüyseniz:

  • Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir.

Kahve falında ölen biri hakkında konuşmak böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hakkında konuşmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biri hakkında konuşmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para hakkında konuşmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine alamet eder.

Kahve falında ölü biri hakkında konuşmak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sıkıntılar son bulacağına alamet eder.

Kahve falında iş hakkında konuşmak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlilik hakkında konuşmak şükür içinde bir hayat süreceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare hakkında konuşmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir