AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biri hakkında konuşmak

Kahve falında ölü biri hakkında konuşmak

Kahve falında ölü biri hakkında konuşmak hayırlı bir karar verileceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölü biri hakkında konuşmak gördüyseniz:

  • Ödemeler veya alacak tahsilleri söz konusu olabilir.

Kahve falında ölü biri hakkında konuşmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kafasının sakinleşeceğine yorulur.

Kahve falında ölü hakkında konuşmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüm hakkında konuşmak sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında birisi hakkında konuşmak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin hakkında konuşmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hakkında konuşmak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında cin hakkında konuşmak uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgili hakkında konuşmak daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, her daim bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir