AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gözünün çıktığını görmek

Kahve falında başkasının gözünün çıktığını görmek

Kahve falında başkasının gözünün çıktığını görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının gözünün çıktığını gördüyseniz:

  • Her şeyin ne kadarının sizi tam olarak içine aldığını iyi gözlemlemelisiniz.

Kahve falında arkadaşının gözünün çıktığını görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret eder.

Kahve falında gözünde bir şey çıktığını görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında gözünün çıktığını görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının gözünün çıktığını görmek şifa edineceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında gözünden kurt çıktığını görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun gözünün çıktığını görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, hedeflere ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göz bebeğinin çıktığını görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözünün çıktığını görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir