AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün çıktığını görmek

Kahve falında gözünün çıktığını görmek

Kahve falında gözünün çıktığını görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, geçmişi unutup geleceğine, başka işler deneyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözünün çıktığını gördüyseniz:

  • Kendinize bile aşırı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında kedinin gözünün çıktığını görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında tek gözünün çıktığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında gözünde arpacık çıktığını görmek işlerin yoluna sokulacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının gözünün çıktığını görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalettir.

Kahve falında göz bebeğinin çıktığını görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına alamet eder.

Kahve falında gözünde bir şey çıktığını görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının gözünün çıktığını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun gözünün çıktığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, maddi anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir