AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gözünü görmek

Kahve falında başkasının gözünü görmek

Kahve falında başkasının gözünü görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının gözünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgi veya ilgilerini göstermelerini bekleyebilirsiniz.

Kahve falında gözünü elinde görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, uzun yıllar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yapay göz görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalettir.

Kahve falında gözünde bir şey çıktığını görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünü yummak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, sorunlarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz altında morluk görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında tek göz görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında gözleri kanamak aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göz çıbanı görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir