AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ev temizlediğini görmek

Kahve falında başkasının ev temizlediğini görmek

Kahve falında başkasının ev temizlediğini görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, dinden çıkacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ev temizlediğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları tek tek ele almalısınız.

Kahve falında hortumla evi temizlemek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı rivayet eder.

Kahve falında yeni ev temizlemek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş ev temizlemek güleceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev temizlediğini görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında su basan evi temizlemek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında evden kum temizlemek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, bir anda atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir ev temizlemek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir evi temizlemek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir