AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir evi temizlemek

Kahve falında başka bir evi temizlemek

Kahve falında başka bir evi temizlemek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına yorulur.

Kahve falında başka bir evi temizlemek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sakinliklerini korumalarında fayda var.

Kahve falında başka ev temizlemek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında başka evi temizlemek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında başka bir evi temizlemek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin evini temizlemek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük bir ev temizlemek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında eski bir ev temizlemek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev temizlemek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, refah düzeyinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir ev temizlemek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir