AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi eti pişirmek

Kahve falında kedi eti pişirmek

Kahve falında kedi eti pişirmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine inanılır.

Kahve falında kedi eti pişirmek gördüyseniz:

  • Birbirimize karşı duyarlıyız veya duyarlı olmamızı gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında kedi eti pişirmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi pişirip yemek rekabet edebilme gücünün artacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi pişirdiğini görmek işlerini boşvereceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kedi pişirmek kurtuluşu yakalayacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında kediyi pişirmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi kesip pişirmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında insan eti pişirip yemek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında at eti pişirmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir