AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının erkek çocuğu görmek

Kahve falında başkasının erkek çocuğu görmek

Kahve falında başkasının erkek çocuğu görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Dürüstlük çok şey kazandırabilir.

Kahve falında bir başkasının erkek çocuğunu görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında üçüz erkek çocuğu olduğunu görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çingene erkek çocuğu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğunu korumak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının erkek çocuğunu sevmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işaret eder.

Kahve falında kucağımda erkek çocuğu görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalettir.

Kahve falında yabancı erkek çocuğu görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna sahip olmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir