AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının erkek çocuğunu sevmek

Kahve falında başkasının erkek çocuğunu sevmek

Kahve falında başkasının erkek çocuğunu sevmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının erkek çocuğunu sevmek gördüyseniz:

  • Duygusal taşkınlıklara da açıksınız.

Kahve falında küçük erkek çocuğu sevmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi erkek çocuğunu sevmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğunu sevmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına alamet eder.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu sevmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu sevdiğini görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında başkasının erkek çocuğunu sevmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğu sevmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunu sevdiğini görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir