AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinden yemek

Kahve falında başkasının elinden yemek

Kahve falında başkasının elinden yemek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinden yemek gördüyseniz:

  • Gelecek haberler uzun bir zaman dilimini etkileyebilir.

Kahve falında ölmüş birinin elinden yemek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden bal yemek sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine delalettir.

Kahve falında başbakanın elinden yemek yemek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün elinden yemek yemek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında anne elinden yemek yemek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının elinden yemek yemek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinden yemek yemek kötü sözler duyacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin elinden birşey yemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir