AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinden yemek yemek

Kahve falında başkasının elinden yemek yemek

Kahve falında başkasının elinden yemek yemek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, kendini toparlayamayacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının elinden yemek yemek gördüyseniz:

  • Ortaklarınız, partneriniz veya meslektaşlarınız bazı konulardaki düşüncelerini ya da eğilimlerini açıkça belli edebilirler.

Kahve falında ölünün elinden bal yemek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinden yemek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine yorulur.

Kahve falında birinin elinden bal yemek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, fakirlik yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin elinden yemek yemek hayırlı bir hayat süreceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin elinden yemek almak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin elinden yemek yemek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin elinden birşey yemek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinin elinden birşey yemek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir