AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinden yemek yemek

Kahve falında ölünün elinden yemek yemek

Kahve falında ölünün elinden yemek yemek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinden yemek yemek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan imkanlardan düşünmeden istifade edebilirsiniz.

Kahve falında ölü birinin elinden yemek yemek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin elinden birşey yemek kazancın katbekat artacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölünün elinden bal yemek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında ölünün elinden yemek yemek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden birşey yemek iş dünyasında üne kavuşulacağına, sorununu kolayca çözeceğine delalettir.

Kahve falında ölü elinden yemek yemek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, eşi ile problemler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün elinden ekmek yemek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün elinden tatlı yemek kişinin geçiminin zorlaşacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir