AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çocuğunu düşürdüğünü görmek

Kahve falında başkasının çocuğunu düşürdüğünü görmek

Kahve falında başkasının çocuğunu düşürdüğünü görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, maneviyata yöneleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının çocuğunu düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızı sizin gözünüzle değerlendirebilmesini olası hale getirebilirsiniz.

Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu balkondan düşürmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, emrinde insan çalıştıracağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun çukura düştüğünü görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun ağaçtan düştüğünü görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu balkondan düşerken görmek onu yalnız bırakmayacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun dişinin düştüğünü görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kucağından düşürmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir