AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının büyük tuvaletini yaptığını görmek

Kahve falında başkasının büyük tuvaletini yaptığını görmek

Kahve falında başkasının büyük tuvaletini yaptığını görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının büyük tuvaletini yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı konular risk teşkil edebilir.

Kahve falında tuvalette büyük abdestini yaptığını görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulur.

Kahve falında tuvalete büyük tuvaletini yapmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tuvalette büyük abdest görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdestini tuvalete yapmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük temiz tuvalet görmek büyük atılımların yapılacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kendini büyük tuvaletini yaparken görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında büyük tuvaletini yapamamak bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında eve büyük tuvaletini yapmak fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir