AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük tuvaletini yapamamak

Kahve falında büyük tuvaletini yapamamak

Kahve falında büyük tuvaletini yapamamak işlerin eski haline döneceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sağlığının geri geleceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük tuvaletini yapamamak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirisiniz.

Kahve falında büyük abdest tuvalete yapmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük tuvaleti yapmak uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, eline para geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının büyük tuvaletini yaptığını görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içine büyük tuvaletini yapmak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük tuvalet görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine işarettir.

Kahve falında eve büyük tuvaletini yapmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalete büyük abdest yapmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalette büyük abdest temizlemek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir