AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini büyük tuvaletini yaparken görmek

Kahve falında kendini büyük tuvaletini yaparken görmek

Kahve falında kendini büyük tuvaletini yaparken görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, atılıma geçeceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında kendini büyük tuvaletini yaparken gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan birisinin borç isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında büyük temiz tuvalet görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalete büyük tuvaletini yapmak parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine delalettir.

Kahve falında büyük abdesti tuvalete yapmak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve büyük tuvaletini yapmak insanların takdirini kazanacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük abdest tuvalete yapmak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini büyük tuvaletini yaparken görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında altına büyük tuvalet yapmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yere büyük tuvaletini yapmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir