AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette büyük abdestini yaptığını görmek

Kahve falında tuvalette büyük abdestini yaptığını görmek

Kahve falında tuvalette büyük abdestini yaptığını görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette büyük abdestini yaptığını gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin tutulmaması duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında tuvalette büyük abdest yapmak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında büyük abdest tuvalete yapmak dedikoduya, bunun da kendisi için hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet ve büyük abdest görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette büyük abdest bozmak kötü günlerinin biteceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük abdestini tuvalete yapmak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette büyük abdestini yapmak içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini tuvalete yaptığını görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette başkasının büyük abdestini görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir