AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığının boşandığını görmek

Kahve falında bir tanıdığının boşandığını görmek

Kahve falında bir tanıdığının boşandığını görmek günahlarına tövbe edeceğine, hayat boyu çok sevileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında bir tanıdığının boşandığını gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler, aleyhinizde olmadık şeyler söyleyebilirler.

Kahve falında bir tanıdığının boşandığını görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığın birinin boşandığını görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığının boşandığını görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında bir ailenin boşandığını görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli birinin boşandığını görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kocanla boşanmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir akrabasının boşandığını görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kocasıyla boşanmak âlim kişiler arasına gireceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir