AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestini bozmak

Kahve falında büyük abdestini bozmak

Kahve falında büyük abdestini bozmak zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, kendisine olan güveninin artacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini bozmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı tartışmalar yaşamanız olasıdır.

Kahve falında büyük abdest bozduğunu görmek kalbini tekrar hayata açacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdesti bozmak daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işarettir.

Kahve falında büyük abdest bozmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına işarettir.

Kahve falında büyük abdestini bozmak sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalette büyük abdest bozmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abdest bozmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, huzur ve mutluluk bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdesti bozmak çok resmi görevlerde bulunacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına inanılır.

Kahve falında namaz abdesti bozmak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir