AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının boğularak öldüğünü görmek

Kahve falında başkasının boğularak öldüğünü görmek

Kahve falında başkasının boğularak öldüğünü görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, iç açıcı sözlere, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının boğularak öldüğünü gördüyseniz:

  • Aile içi tartışmaların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının boğularak öldüğünü görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında suda boğulup ölmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında boğularak ölmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin denizde boğularak öldüğünü görmek huzur ve mutluluk bulacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin boğularak öldüğünü görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun boğularak öldüğünü görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, rahatın ve konforun geleceğine yorulur.

Kahve falında boğularak öldürüldüğünü görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Kahve falında boğulmak ölmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir