AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil meyve bahçesi görmek

Kahve falında yeşil meyve bahçesi görmek

Kahve falında yeşil meyve bahçesi görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil meyve bahçesi gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirebilir, yararlı olanlarla olmayanları birbirinden ayırabilirsiniz.

Kahve falında yeşil meyve bahçesi görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine işarettir.

Kahve falında meyve dolu bahçe görmek şansının açılacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına yorulur.

Kahve falında bahçeden sebze meyve toplamak birçok işin birlikte yapılacağına, iyilik görüleceğine yorulur.

Kahve falında kendini meyve bahçesinde görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeden meyve yemek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden meyve çalmak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, alim ve bilge insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve yemek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve bahçesinde olmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir