AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının badana yaptığını görmek

Kahve falında başkasının badana yaptığını görmek

Kahve falında başkasının badana yaptığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, elindekini de bitireceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, varolan borçların ödeneceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, rahatının ve gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının badana yaptığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bazı sözler verebilirsiniz.

Kahve falında mavi renk badana görmek aile işlerinin başına geçeceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında evi yeşil badana yapmak sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boya badana görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun evini badana yapmak hidayete erip huzuru bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında eve badana yaptırmak muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz boya badana yapmak her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına işaret eder.

Kahve falında evi badana yaparken görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir