AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayrılık görmek

Kahve falında başkasının ayrılık görmek

Kahve falında başkasının ayrılık görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, aksiliklerin yaşanacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ayrılık gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sakinliklerini korumalarında fayda var.

Kahve falında ayrılırken ağlamak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayrılıp evlenmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında ayrılıp birleşmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayrılma kararı almak yaptığı işte sivrileceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayrılan eşi görmek zenginlik kazanacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine delalettir.

Kahve falında bedenden ayrı kafa görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, iş yaşantısında hırslanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayrılık mektubu okumak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni ayrılmış sevgiliyi görmek evdeki nimetin çoğalacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir