AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrılıp evlenmek

Kahve falında ayrılıp evlenmek

Kahve falında ayrılıp evlenmek hayatının da zorlaşacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayrılıp evlenmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir.

Kahve falında ayrılıp evlenmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinden ayrılıp başkasıyla evlendiğini görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayrılıp başkasıyla evlenmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni ayrılmış sevgiliyi görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gövdeden ayrılmış baş görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında nişanlıdan ayrılık görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Kahve falında ikiye ayrılmış yılan görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayrı eve taşınmak yeni bir ortaklık kurulacağına, maddi olarak zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir