AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan yeni doğmuş bebek görmek

Kahve falında ağlayan yeni doğmuş bebek görmek

Kahve falında ağlayan yeni doğmuş bebek görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, iş hayatının düzeleceğine inanılır.

Kahve falında ağlayan yeni doğmuş bebek gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir rahatsızlıği önleyebilir.

Kahve falında ağlayan yeni doğmuş bebek görmek dertlerin ve sorunların artacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş ağlayan bebek görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebekle konuşmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kakası görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş saçlı bebek görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş mavi gözlü bebek görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği yürürken görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir