AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının altın yüzüğünü takmak

Kahve falında başkasının altın yüzüğünü takmak

Kahve falında başkasının altın yüzüğünü takmak sağlıklı bir kişi olmaya, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının altın yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Çok fazla hakim olmadığınız konularda katılımcı girişimlerde bulunmamanızda fayda var.

Kahve falında başkasının altın yüzüğünü takmak kazaya ve belaya yakın olacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın alyans yüzük takmak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kinin ve nefretin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük bulmak ve takmak görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük takmak özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski altın yüzük takmak içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına işaret eder.

Kahve falında altın yüzük alıp takmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlanmak altın yüzük takmak kötü bir duruma düşürüleceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına işarettir.

Kahve falında altın yüzükler takmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir