AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi ağlayarak görmek

Kahve falında eski sevgiliyi ağlayarak görmek

Kahve falında eski sevgiliyi ağlayarak görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi ağlayarak gördüyseniz:

  • İstemediğiniz veya hazır olmadığınız konularda sizi sorguya çeken kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgili ağlarken görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini ağlarken görmek düşmanına galip geleceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlayan eski sevgili görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini ağlarken görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisini ağlayarak görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi ağlayarak görmek kısa sürede başarısının artacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ağlayan eski sevgiliyi görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, problemleri teker teker çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevdiğini ağlarken görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir