AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını üzerinde gelinlik görmek

Kahve falında başkasını üzerinde gelinlik görmek

Kahve falında başkasını üzerinde gelinlik görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını üzerinde gelinlik gördüyseniz:

  • Çevrenizde yaşanan her konuyu kafanıza takıyorsunuz, biraz rahat olun yoksa sağlığınızı kaybedebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını kırmızı gelinlikle görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek düğünü olmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle görünmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında krem rengi gelinlik giydiğini görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik görüp ağlamak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine inanılır.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giymek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gelinlik giyen birini görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikli gelin görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir