Kahve falında kürtaj olacağını görmek

Kahve falında kürtaj olacağını görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürtaj olacağını gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında kürtaj olmak istemek maddi konuların çözüme kavuşacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kürtaj yaptırmak istemek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kürtaj görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına alamet eder.

Kahve falında birini kürtaj olurken görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında kürtaj yaptıracağını görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kürtaj olmaya gitmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, hasta ise şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kürtaj olduğunu görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, hayırlı bir eşe inanılır.

Kahve falında kürtaj olacağını görmek ticaretin açılacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top