AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını koşarak görmek

Kahve falında başkasını koşarak görmek

Kahve falında başkasını koşarak görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, işlerin devam edeceğine, sorunlarının da son bulacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını koşarak gördüyseniz:

  • Bir süredir tam olarak çözülemeyen konular ya da problemler ani bir şekilde çözüm yoluna gidebilir.

Kahve falında tepeden koşarak inmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşarak görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında hızla koşan at görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koşarak namaza gitmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına inanılır.

Kahve falında koşarak yokuş inmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşan at görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine delalet eder.

Kahve falında koşarken uçmak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında merdiveni koşarak çıkmak dertlerin bitip huzura erileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir