AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan hamile görmek

Kahve falında ağlayan hamile görmek

Kahve falında ağlayan hamile görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, umutlanacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, keyfin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayan hamile gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, paylaşacağınız bilgiler veya diğerleri için zaman harcamanızın şimdi veya sonra karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında ağlayan hamile kadın görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayan hamile görmek tövbelerin kabul olacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında ağzını silmek para kazanmasına da vesile olacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet eder.

Kahve falında ağlayan erkek görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine işarettir.

Kahve falında ağlamaya çalışmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzına kusmak lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzını yamulduğunu görmek büyük bir yenilgi alacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından diş çekmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir