AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini temizlemek

Kahve falında evini temizlemek

Kahve falında evini temizlemek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet eder.

Kahve falında evini temizlemek gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Kahve falında evin etrafını temizlemek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin evini temizlemek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski evini temizlemek fikirlerinin can bulacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına alamet eder.

Kahve falında birini evini temizlemek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını evini temizlemek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin evini temizlemek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin evini temizlemek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında evin önünü temizlemek iyi niyetinden uzaklaşacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir