AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını dilsiz görmek

Kahve falında başkasını dilsiz görmek

Kahve falında başkasını dilsiz görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını dilsiz gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı deneyin.

Kahve falında hayvanın dilini görmek haklılığının anlaşılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dil yemek görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, attığı adımların boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında küçük dilini görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvan dil görmek rahatının bozulacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dil balığı yemek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Kahve falında çatal dil görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dil ısırmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında dilini deldirmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir