AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını dantel örerken görmek

Kahve falında başkasını dantel örerken görmek

Kahve falında başkasını dantel örerken görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hayallerinin yıkılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını dantel örerken gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili küçük bir probleminiz olabilir.

Kahve falında beyaz dantelli gömlek görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sarı dantel görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dantel elbise görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına alamet eder.

Kahve falında dantel perde görmek rahat bir hayatı olacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dantel elbise giymek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını dantel örerken görmek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Kahve falında dantel külot görmek ters giden işlerin normale döneceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında dantel ütülemek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir