AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını cehennemde görmek

Kahve falında başkasını cehennemde görmek

Kahve falında başkasını cehennemde görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını cehennemde gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeler bazı konularda yaptığınız yanlışları görmenizi veya olması gerektiğinin üzerinde beklenti içerisine girmenin sonuçlarını görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında cehenneme gideceğini öğrenmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına yorulur.

Kahve falında cehennem ateşi görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cehennemden çıkmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında cehenneme atıldığını görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında cehennem ateş görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında cehennemlik olmak yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin cehenneme gittiğini görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cehennem çukuru görmek kısmetlerinin artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir