AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını çamaşır asarken görmek

Kahve falında başkasını çamaşır asarken görmek

Kahve falında başkasını çamaşır asarken görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, cebinin para göreceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını çamaşır asarken gördüyseniz:

  • Zannettiğinizden daha fazla paraya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında başkasını çamaşır asarken görmek malının artmasını sağlayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında birini çamaşır asarken görmek kısmetlerin artacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini çamaşır asarken görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asarak öldürmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet eder.

Kahve falında başkasını kendini asarken görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırla gezmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında çamaşır makinesi bozulduğunu görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, şükrederek yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil çamaşır asmak ilim irfan öğreneceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir