AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını kendini asarken görmek

Kahve falında başkasını kendini asarken görmek

Kahve falında başkasını kendini asarken görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulur.

Kahve falında başkasını kendini asarken gördüyseniz:

  • Yoksa içinden çok zor çıkılabilecek sorunlarla karşıkarşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında başkasını kendini asarken görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet eder.

Kahve falında birini çamaşır asarken görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asarak öldürmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kavgaların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini çamaşır asarken görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, kendisini çok yıpratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını çamaşır asarken görmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir