AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından kağıt para almak

Kahve falında başkasından kağıt para almak

Kahve falında başkasından kağıt para almak büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok büyük zararlar edileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasından kağıt para almak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bir çanta dolusu kağıt para görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babadan kağıt para almak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt para saklamak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt para bulup sahibine vermek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zarfta kağıt para görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kağıt para cüzdana koymak zengin olunacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine delalet eder.

Kahve falında kağıt para bulmak ve toplamak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt paralar almak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir