AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt paralar almak

Kahve falında kağıt paralar almak

Kahve falında kağıt paralar almak maddi olarak çok kayıp vereceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, elinin bollaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine delalettir.

Kahve falında kağıt paralar almak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler yanılabilir, lüzumsuz tavırlar geliştirebilir, hayalperest davranışlar içerisine girebilir veya yanlış kararlar verebilirler.

Kahve falında cüzdan içinde kağıt para görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Kahve falında kirli kağıt para görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işaret eder.

Kahve falında yırtık kağıt para almak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kazançta zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk para kağıt para görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kağıt parayı çaldırmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, çalışmalarının beğenileceğine işarettir.

Kahve falında cebinde kağıt para bulmak kişinin afiyette kalacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çantada kağıt para görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında yeşil renkli kağıt para görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir