AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi muskasını görmek

Kahve falında kendi muskasını görmek

Kahve falında kendi muskasını görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi muskasını gördüyseniz:

  • Sizi tahrik eden gelişmelere sadece rutin planlarınız olduğu için arkanızı dönmemelisiniz.

Kahve falında muska çıkarmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açılmış muska görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, işinin en iyisi olacağına delalet eder.

Kahve falında muska yapan hoca görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin muska yaptığını görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine yorulur.

Kahve falında yerde muska görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dolapta muska bulmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muskayı toprağa gömmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında muska düşürmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir