AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına sabun vermek

Kahve falında başkasına sabun vermek

Kahve falında başkasına sabun vermek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına inanılır.

Kahve falında başkasına sabun vermek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında elleri sabunla yıkamak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında birine sabun almak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi sabun görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hamamda sabun görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eriyen sabun görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sabunlu el görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sabun verdiğini görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi sabun görmek büyük zorluklar geçireceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir