AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına nefes vermek

Kahve falında başkasına nefes vermek

Kahve falında başkasına nefes vermek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, patron koltuğuna geçeceğine işarettir.

Kahve falında başkasına nefes vermek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumun veya genel manzaranın size kendinizi iyi hissettirmesi gerekiyor.

Kahve falında nefes almak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında denizin altında nefes almak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet eder.

Kahve falında denizde nefes almak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, böylece hayatından memnun olacağına işarettir.

Kahve falında nefes nefese koşmak umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda nefes almak karamsar ruh halinden kurtulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde nefesini tutmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında suda nefesini tutmak yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nefesinin kesildiğini görmek hayallerinin suya düşeceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir