AnaSayfa / Genel / Kahve falında saklanarak kaçmak

Kahve falında saklanarak kaçmak

Kahve falında saklanarak kaçmak ruhsal korkularından da arınacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında saklanarak kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar tüyolar verebilirler.

Kahve falında saklanarak kaçmak rütbenin yükseleceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında saklanan birini bulmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, elinin darda kalmayacağına işarettir.

Kahve falında saklanmış parayı bulmak maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saklanan birini görmek zararların üst üste geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saks mavi renk görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saks mavisi ceket görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında saksi çiçekleri görmek neşeli zamanların yaşanacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında saklanmaya çalışmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir